Uutiset

16 loka 2019

Paikkatietomarkkinat 18. - 19.11.2019


Paikkatietomarkkinat on alansa vuoden tärkein ammattitapahtuma, jossa tapaa huippuosaajat ja löytää parhaat ratkaisut alan tuotteiden, palvelujen ja innovaatioiden avulla.

Ohjelmassa on mm. näyttely, luentoja, näytteilleasettajien tietoiskuja, Maanmittauslaitoksen Digipäivä sekä Paikkatietoalusta-hankkeen päätösseminaari. Ensimmäisen päivän teema on Katse ilmastoon ja toisena päivänä Yhteentoimivan paikkatiedon Suomi.

              Rekisteröidy tästä linkistä!

Esittelyssä: "iSNS - Immune Satellite Navigation System"
by DA-Group made in Finland, powered by Elisra Combat Proven Technology

DA-Group valmistaa ja markkinoi Elbit Systemsin Immune Satellite Navigation System (iSNS) –järjestelmää. iSNS on järjestelmä, joka poistaa paikkatietosignaaleista häirintälähetteen.

iSNS tuottaa GNSS-paikannukseen tehokkaan häiriön suodatuksen laajalla alueella monille satelliittikanaville selviten useista samanaikaisista häirintälähetteistä rinnakkaisilla taajuuksilla. iSNS-järjestelmä on yhteensopiva kaikkien GNSS-järjestelmien kanssa. Modulaarinen ja kustomoitava iSNS-järjestelmä on suunniteltu niin puolustus- kuin siviilikäyttöönkin maa-, meri- ja ilmasovelluksissa. Järjestelmän pieni koko mahdollistaa käytön kompakteissa alustoissa ja laite voidaan myös asentaa olemassa oleviin järjestelmiin.

DA-Group yhteistyökumppanina myös Galileo Innovation Challenge -tapahtumassa

Traficom järjestää Galileo Innovation Challenge –hackathonin 29.11. – 1.12. toimipaikassaan Kumpulassa. DA-Groupin lisäksi tapahtuman sponsoreita ovat European Global Navigation Systems Agency, GSA, ja sveitsiläinen u-blox.

Galileo Innovation Challenge (GIC) on Traficomin isännöimä tapahtuma, jossa kilpailijat kehittävät uusia sovelluksia hyödyntämään eurooppalaista Galileo-satelliittinavigointijärjestelmää esimerkiksi Android-puhelimissa. Traficomin agenda tapahtumalle on parantaa Galileon tunnettavuutta kuluttajien ja yritysten keskuudessa sekä järjestelmän käytännön osaamista ohjelmoinnin ja navigoinnin ammattilaisten keskuudessa.

Yksi kolmesta haasteesta on DA-Groupin asettama ”Can you identify interference?” ja siinä kilpailevat joukkueet kehittävät sovelluksia havainnoimaan poikkeamia Galileon signaalissa. GSA:n asettama haaste on ”Accuracy Matters” ja u-bloxin ”High accuracy GNSS in robotics”.

        Osallistu GIC-hackathoniin ja ilmoittaudu: https://ultrahack.org/login
        Lisää tietoa Galileo Innovation Challengesta: https://ultrahack.org/galileoinnovationchallenge

Galileo Innovation Challengen voittajat esitellään myös European Space Week –tapahtumassa 3. – 5.12.2019, Paasilinna, Helsinki

 

Tervetuloa tutustumaan DA-Groupin ratkaisuihin Paikkatietomarkkinoilla!


Kristian Tornivaara
Chief Business Development Officer, Defence
Tel: +358 500 515 007
kristian.tornivaara@da-group.fi
 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME