Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

11.09.2023

DA-GROUP DSEI 2023 -NÄYTTELYSSÄ

Oletko valmistautunut tulevaisuuteen? Älä pelkää tulevaa - mutta ole valmistautunut ja ajan tasalla. Yksi tapa valmistautua on osallistua DSEI 2023 -messuille, jotka pidetään 12.-15. syyskuuta Lontoossa, Englannissa. Puolustusteollisuuden tulevaisuuden tekemisissä on tärkeää ketteryys, teknologinen kehitys ja integraatio. Puolustusalan yrityksen on oltava sopeutuva ja innovoiva, aina tilanteen mukaan.

DA-Group esittelee DSEI 2023 -tapahtumassa modernin ja turvallisen merimiinan, TURSOn osastollamme: Hall 7-131.

Myös yhteistyökumppanimme FORCIT Defence ja SH Defence ovat DSEI-messuilla omilla osastoillaan. Yritystemme yhteistyön tuloksena syntyi ratkaisu: Cube™ miinanlaskujärjestelmä. Se on ensimmäinen modulaarinen merimiinanlaskumoduuli, joka on räätälöity sekä puoliautomaattisten ja täysautomaattisten merimiinojen käsittelyyn ja laskemiseen. CUBE-järjestelmällä on mahdollista laskea erityyppisiä miinoja samanaikaisesti ja se sopii mihin tahansa laivaston, rannikkovartioston huoltoaluksiin. 

Tiesitkö, että DA-Group on tehnyt pitkään yhteistyötä Euroopan avaruusjärjestön ESAn ja maailmanlaajuisten satelliittivalmistajien kanssa? Avaruutta hyödyntävien sotilas- ja puolustussovellusten osalta DA-Groupin asiantuntemus kattaa järjestelmien ja laitteiden kehittämisen, toimittamisen ja ylläpidon. Avaryyden tilannekuvatiedon sektorilla DA-Group on ensimmäinen suomalainen yritys, jolla on lupa valmistaa Galileo PRS-vastaanottimia.

Nähdään Lontoossa 12.-15.9.2023 DSEI-messuilla 2023.
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x