Uutiset

12 maalis 2019

DA-Group osallistuu Copernicus Industry Days –tapahtumaan 27. – 28.3.2019


ESA on kutsunut pieniä ja keskisuuria yrityksiä tapahtumaan, jonka tarkoituksena on edistää päätoimijoiden ja alihankkijoiden välistä keskustelua ja kohtaamista koskien tulevien Copernicus Sentinel –satelliittien kehityshankkeita.

DA-Groupin henkilöstöllä on lähes neljän vuosikymmenen kokemus avaruusprojekteissa. DA-Group toimittaa järjestelmiä, alijärjestelmiä ja instrumentteja sekä lentäviin satelliitteihin että maajärjestelmiin. Palvelumme kattavat koko toimitusketjun kehitys- ja suunnittelutyöstä, valmistukseen ja testaukseen talon sisällä. Tällä hetkellä DA-Groupilla on meneillään useiden instrumenttien suunnittelu ja valmistus ESA:n eri ohjelmiin, kuten Sentinel-1 C&D –satelliitit ja MetOp-SG 89 GHz:n vastaanotinhanke.

Tavoitteemme on tarjota seuraavan sukupolven radioaaltoinstrumentteja Euroopan avaruushallinnon Copernicus-satelliittiperheeseen.

DA-Groupin avaruustoiminnasta vastuussa oleva projektipäällikkö Nestori Fabritius osallistuu tapahtumaan. Ottakaa suoraan yhteys Nestoriin koskien lisätietoja ja mahdollista tapaamista tilaisuudessa.

Tavataan siis Copernicus Industry Days–päivillä!

Nestori Fabritius
nestori.fabritius@da-group.fi
+358 29 0800 923


Copernicus – Europe’s eys on Earth
 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME