Logo [DA-Group']
 
 

News not found!

 

Ajankohtaista 

15.03.2023

DA-Group vahvistaa johtoaan

Uutena väliaikaisena toimitusjohtajana aloittaa 15. maaliskuuta 2023 alkaen Tauno
Maksniemi.

DA-Groupin omistajat ja hallitus ovat päättäneet vahvistaa yrityksen ylintä johtoa. Yhtiön perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Sami Kotiniemi siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi vastaten jatkossa tulevaisuuden strategisista hankkeista, merkittävistä asiakasprojekteista, tuotteiden ja palveluiden kehityksestä sekä sidosryhmätyöskentelystä.Yhtiön toinen perustaja Kari Vainio jatkaa hallituksessa ja nykyisissä operatiivisissa tehtävissään konsernin tieto- ja turvallisuusjohtajana.

Uutena väliaikaisena toimitusjohtajana aloittaa 15. maaliskuuta 2023 alkaen Tauno Maksniemi. Hänellä on pitkäaikainen kokemus vaativien palveluyritysten johtamisesta ja kehittämisestä, myös korkean turvallisuuden osalta. Hän on mm. toiminut Conlog Oy:n sekä Meritaito Oy:n Interim CEO:na. Lisäksi hän on aikanaan vastannut G4S:n Suomen toiminnosta sekä toiminut liiketoiminnan vetäjänä eri yrityksissä myös kansainvälisesti.

DA-Groupin tavoitteena on jatkuvasti kehittää yhtiön toimintaa entistä asiakas- ja ratkaisukeskeisemmäksi. Toiminnan luotettavuus ja aito lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme ovat keskeisiä arvojamme.

Projektimme jatkuvat kuten tähänkin asti ja yhteyshenkilömme pitävät teidät ajan tasalla kehitysasioistamme.

Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin asian tiimoilta.

Yhteistyöterveisin

Sami Kotiniemi
Hallituksen puheenjohtaja, DA-Group
sami.kotiniemi@da-group.fi
+358 290 800 922

Tauno Maksniemi
toimitusjohtaja, DA-Group
tauno.maksniemi@da-group.fi
+358 290 800 910

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x