Uutiset

10 tammi 2019

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 23.-25.1.2019


Avaruus ja siihen liittyvän liiketoiminnan osaamisen kysyntä kasvaa globaalisti. Maailmanlaajuisessa murrosvaiheessa avaruusalan toimijat, roolit ja tekemisen tavat uudistuvat. 

Finnish Satellite Workshop käsittelee aihetta "New Space Economy" monesta näkökulmasta: piensatelliitit ja niiden alustakehitys, avaruustieteen hankkeet ja välineet, datan hyödyntäminen eri sovelluksiin ja avaruuden kestävän kehityksen hyödyntäminen sekä poliittinen kenttä.

Osallistu ainutlaatuiseen seminaariin: 23. - 25.1.2019 - Dipoli, Otaniemi, Espoo
Veloitukseton seminaari ennakkoilmoittautumisella osoitteessa: https://spaceworkshop.fi/

Seminaarin teemat
(Seminaari on englanninkielinen)

  • New Space Economy - Finnish Space Program: how space technology can help your business.
  • Sustainable Space - Space assets are in key position for the solution of sustainable development challenges; mapping the current situation and finding ways of harnessing entrepreneurship and economy in finding economical solutions.
  • Space and emerging 5G network - Research findings and visions regarding the role of 5G in satellite communications.

Tilaisuuden järjestäjät ovat Business Finland, Aalto-yliopisto ja Foresail. Lue lisää Business Finlandin New Space Economy -ohjelmasta ja lisätietoa myös Space Finland -sivustolla.

DA-Group suunnittelee ja valmistaa avaruusteollisuuden sovelluksiin vaativia laite- ja järjestelmäratkaisuja. Toteutamme myös kehityshankkeita tulevaisuuden satelliiteille. DA-Group toimii alihankkijana niin satelliitti- ja laitevalmistajille kuin avaruusorganisaatioille. Tuotantoprosessimme ja -tilamme täyttävät lentävien laitteiden suunnittelun ja valmistuksen vaatimat tiukat standardit, laatumenettelyt ja käytännöt.

Katso DA-Groupin video (1 min.)

Tapaamisiin Dipolissa,

Nestori Fabritius
Senior Project Manager
nestori.fabritus@da-group.fi
+358 28 0800 923

 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME