Logo [DA-Group']
 
 

News not found!

 

Ajankohtaista 

03.02.2023

HAEMME TESTAUSINSINÖÖRIÄ TAMPEREELLE

Hyppää mukaan joukkoomme Tampereella! Haemme testausinsinööriä testaustiimiimme. Tehtävänäsi on toteuttaa tarvittavat testausjärjestelyt, suorittaa testaus asiakasvaatimusten ja sovellettavien standardien vaatimusten mukaisesti sekä tuottaa testauksen tulosten perusteella asiakkaan tarpeiden mukainen testausseloste. Tehtäviisi sisältyy lisäksi laboratorion laitteistojen, testauskyvykkyyden sekä laatujärjestelmän kehitys- ja ylläpitotoimet.

Työkenttäsi muodostuu seuraavista osa-alueista: toteuttaa tarvittavat testausjärjestelyt, suorittaa testaus asiakasvaatimusten ja sovellettavien standardien vaatimusten mukaisesti sekä tuottaa testauksen tulosten perusteella asiakkaan tarpeiden mukainen testausseloste. Tehtäviisi sisältyy lisäksi laboratorion laitteistojen, testauskyvykkyyden sekä laatujärjestelmän kehitys- ja ylläpitotoimet.

Edellytämme hakijalta:

✔ soveltuvaa alan koulutusta

✔ sähkö- ja elektroniikkalaitteiden testauksen sekä mittalaitteiden tuntemusta

✔ palvelevaa ja objektiivista otetta

✔ jatkuvan oppimisen intohimoa

✔ ongelmanratkaisu- sekä tiedonhankintataitoja

✔ yhteistyö- ja neuvottelutaitoja

✔ englanninkielen taitoa

✔ valmiutta työskennellä ajoittain ilta-aikaan

Etunasi on, jos sinulla on työkokemusta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden testauksesta, teknisen alan standardien ja laatustandardien tuntemista sekä testausmenetelmäkehityksen osaamista.

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 28.2.2023 mennessä osoitteeseen: jobs@da-group.fi otsikolla ”Testausinsinööri”. Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Lehto: puh. +358 29 080 0920 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi

Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi tehtävään valitulta työnhakijalta edellytetään hyväksyttyä perusmuotoista turvallisuusselvitystä (työnantaja hakee).

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Eleforss Oy osana DA-Groupia tarjoaa sulautettujen teknologiaratkaisuiden testauspalveluja kattavasti eri alojen elektroniikkaratkaisuihin ja mobiilisovelluksiin. Testauslaboratoriossamme suoritetaan RF- ja elektroniikkalaitteiden sekä -järjestelmien toiminnalliset, sähköiset, mekaaniset, ympäristö- ja olosuhdetestaukset. Eleforssin EMC-laboratoriolla on FINAS:in myöntämä ISO/IEC 17025 –standardiin perustuva akkreditointi laboratoriotunnuksella T313.


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x