Uutiset

02 loka 2018

Euronaval 2018 - Kansainvälinen laivasto- ja merivoimien tapahtuma


Globaali merivoimien ja eri sidosryhmien huipputapahtuma kokoaa yhteen lähes 25.000 kävijää ja 500 näytteilleasettajaa yli 30 maasta. Euronaval-messut järjestetään Paris Le Bourget -keskuksessa 23. - 26.10.2018.

DA-Group esittelee innovatiivisia vedenalaisia ratkaisuja ja tuotteita Finland Pavilion -osastolla H46, halli 2B.

DA-Group tarjoaa markkinoiden moderneimman herätekoneistojärjestelmän ankkuroituun merimiinaan tai pohjamiinaan. Target Detection System -järjestelmä sisältää älykkään, käyttäjän ohjelmoitavissa olevan järjestelmän parametrien ja algoritmien asettamista varten vaihteleviin tilanteisiin.

Merivoimien käyttämät lavetit, kuten esimerkiksi helikopterit, tarvitset EW-omasuojajärjestelmän testauslaitteita. DA-Group on kehittänyt ja valmistanut DARAD-testerin, joka on nopea ja luotettava testauslaitteisto meri-, ilma- ja maavoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä 3-in-1-testauslaite suorittaa kriittistä missiota edeltävät "go/no-go" testaukset lähettäen signaaleja (RF, UV, IR), jotka simuloivat eri uhkia kuten tutkaa, laaseria ja ohjuksia.

Tervetuloa osastollemme tutustumaan ratkaisuihin lähemmin!

DA-Group on puolustusvoimien ja -teollisuuden luottokumppani. Palvelemme puolustussektorilla meri-, ilma- ja maavoimia niin Suomessa kuin kansainvälisesti. DA-Group mahdollistaa kustannustehokkaan tavan lisätä suorituskykyä joko luomalla uusia ratkaisuja tai nykyaikaistamalla huippuluokan elektroniikkaa hyödyntäen jo olemassa olevia järjestelmiä.

Tapaamisiin messuilla,

Juuso Kaitalo
Business Director, Defence and Security
+358 29 0800 912
juuso kaitalo (at) da-group.fi


 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME