Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

31.08.2022

DA-Group osallistuu merenkulkualan SMM-messuille 6.-9.9. Hampurissa

"95 % kävijöistä antoi SMM 2018 -tapahtumalle joko erinomaisen tai hyvän yleisarvion."

Meriteollisuuden ammattilaiset kaikkialta maailmasta osallistuvat tähän kauan odotettuun tapahtumaan. Messuilla on jopa 70 kansainvälistä puhujaa ja 27 delegaatiota politiikasta, liike-elämästä ja kansainvälisistä laivastoista. Nämä messut ovat upea tapahtuma ja mahdollisuus verkostoitumiseen!

DA-Group esittelee yhdessä Forcitin kanssa messuilla TURSO-merimiinaperheen ja BLOCKER- merimiinat. 

TURSO on kokonaisvaltainen, älykäs merimiinajärjestelmä vedenalaiseen sodankäyntiin. TURSO-ratkaisuun kuuluu TURSO MM30 - maailman nykyaikaisin herätemiina, TURSO TDS -herätekoneisto sekä SUMICO-miinoitusjärjestelmä. BLOCKER on kustannustehokas merimiinajärjestelmä, jossa on pitkä säilyvyys ja minimaalinen huolto koko elinkaaren aikana. Se on maailman ainoa merimiina, jonka vaaraluokitus on 1.6N. 

 Tule vierailemaan ständillemme ja katsomaan herättelevät ja havainnolliset videot aiheesta!

 Tapaat meidät SMM-messuilla täältä: halli B2, osasto 206.

DA-Group on toiminut pitkään herätemiinojen sensorien ja elektroniikan toimittajana. Forcit on toiminut merimiinojen taistelulatausten ja kokonaisratkaisujen toimittajana lähes vuosisadan ajan. Yhtiöt ovat kehittäneet yhteistyössä vuosien ajan tuotteitaan ja ne ovat teknologisesti maailman huipulla. Yhteistyössä tarjoamme kokonaisvaltaisia, maailman nykyaikaisimpia merimiinajärjestelmiä.

Merimiinajärjestelmissä käytetään DA-Groupin sensoreita, herätekoneistoja järjestelmineen, algoritmien kehittämisohjelmistoja, tutkimus-, testaus- ja huoltojärjestelmiä sekä Forcitin suuren tuhovoiman omaavia, erittäin turvallisia IM-taistelulatauksia. Merimiinajärjestelmät ovat kustannustehokkaita ja ne omaavat pitkän käyttöiän pienillä ylläpitokuluilla. Miinat on suunniteltu sopivaksi modulaariseen SUMICO-miinoitusjärjestelmään. Tämä muuttaa merimiinoitusoperaatiot turvallisemmiksi, edullisemmiksi ja nopeammiksi toteuttaa. DA-Group ja Forcit ovat yhteisvoimin maailman huippuosaajia merimiinatuotteissa.

Lisätietoja DA-Groupin tuotteista tästä

Lisätietoja messuista tästä


Toivottavasti näemme messuilla!

Lisätietoja:
Kristian Tornivaara
Chief Business Officer, DA Defence & Aerospace

kristian.tornivaara@da-group.fi
+358 290 802 968


"95 prosenttia kävijöistä antoi SMM 2018 -tapahtumalle joko erinomaisen tai hyvän yleisarvion." 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x