Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

22.09.2021

DA-Group ja Forcit yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat jatkossa merimiinoja yhteistyössä

Forcit ja DA-Group ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Forcitin BLOCKER- ja muissa Forcitin merimiinoissa käytetään DA-Groupin elektroniikkaa sekä DA-Groupin TURSO-miinaperheessä hyödynnetään Forcitin taistelulatausta.

Yhteistyön tiivistyminen vahvistaa osaamista ja helpottaa yhteistä kehitys- ja markkinointityötä. Jatkossa pystymme yhdessä tarjoamaan kansainvälisille asiakkaillamme, ja erityisesti Merivoimille, edullisesti entistäkin parempia tuotteita merimiinoitukseen.

DA-Group on pitkään toiminut herätemiinojen sensorien ja elektroniikan toimittajana. Forcit on toiminut merimiinojen taistelulatausten ja kokonaisratkaisujen toimittajana lähes vuosisadan ajan. Yhtiöt ovat yhteistyössä vuosien ajan kehittäneet tuotteitaan ja ovat teknologisesti maailman huipulla. Yhteistyössä voimme tarjota kokonaisvaltaisia, maailman nykyaikaisimpia merimiinajärjestelmiä.

Merimiinajärjestelmissä käytetään DA-Groupin sensoreita, herätekoneistoja järjestelmineen, algoritmien kehittämisohjelmistoja, tutkimus-, testaus- ja huoltojärjestelmiä sekä Forcitin suuren tuhovoiman omaavia, erittäin turvallisia IM-taistelulatauksia. Merimiinajärjestelmät ovat kustannustehokkaita ja ne omaavat pitkän käyttöiän pienillä ylläpitokuluilla. Miinat on suunniteltu sopivaksi modulaariseen SUMICO-miinoitusjärjestelmään, joka entisestään muuttaa merimiinoitusoperaatiot turvallisemmiksi, edullisemmiksi  ja nopeammiksi toteuttaa. Yhteisvoimin olemme kiistatta maailman huippuosaaja merimiinatuotteissa.

Lisätiedot:

Kristian Tornivaara
Chief Business Officer, DA Defence & Aerospace

kristian.tornivaara@da-group.fi, +358 290 802 968

Hannu Hytti
Executive Vice President, FORCIT Defence

hannu.hytti@forcit.fi, +358 50 539 0303

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x