Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista


 

18.08.2021

TRAKO INTERNATIONAL RAILWAY FAIR - 21 - 24.9.2021

Tervetuloa vierailemaan osastollamme Halli E 44. Esittelemme innovaatiset matkustajainformaation järjestelmät ja tuotteet juniin, ratiovaunuihin ja metroon. 

Julkisen liikenteen kalustoon suunnitellun tietokonejärjestelmän avulla hallinnoidaan tietoja eri laitteissa, kuten kuljettajan ohjauspaneelissa sekä matkustajainformaatio- ja mainosnäytöissä. Avoin IP-teknologia mahdollistaa kolmansien osapuolien laitteiden liittämisen järjestelmään.

DA-Group tarjoaa ajotietokoneita verkkoihin ja käyttöliittymiin. Ajotietokone toimii osana verkkoa halliten kaikkia laitteita avoimessa IP-verkossa, esimerkiksi näytöt (LED, LCD/TFT), käyttäjä-kuljettajaliittymät, CCTV-kamerat ja -palvelimet, kuulutukset IP-vahvistinten kautta ja liitännät ulkoisiin verkkoihin.

Merkittävänä etuna kaluston uudistushankkeissa on se, että kolmannen osapuolen laitteita, kuten kameroita tai kaiuttimia, voidaan liittää järjestelmään. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on jälkiasennus. Alusta toimii ajoneuvo- ja matkustajatiedon ytimenä.

Matkustajainformaationäytöt voidaan räätälöidä helposti erityistarpeita varten myös olemassa olevan kaluston modernisoinnissa. Lisäksi mainosnäytöt tarjoavat liikenteenharjoittajille erinomaisen mahdollisuuden yhteistyöhön mainostajien kanssa. Mainoskampanjoita voidaan tällöin näyttää ajoneuvon näytöissä yhdessä matkustajatietojen kanssa.

Lisätietoa sivustoltamme: Liikkuvaan kalustoon | DA-Group

Ota yhteyttä ja sopikaamme aika tapaamiselle!


Messuterveisin,

Tanja Popko
Export Coordinator
tanja.popko@da-group.fi
+358 41 441 7486
Abdul Essalim
Business Line Manager, Public Transport
+358 44 491 8831


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x