Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista


 

09.08.2021

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -Online-seminaarissa 23.-24.8.2021

Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla.

Seminaarissa Nestori Fabritius pitää esityksen "Finnish National Space Situational Awareness Radar" tiistaina 24.9. klo 11.45. Nestori käsittelee näkökulmia, kuten mikä on avaruustilannetietoisuuden tila Suomessa ja miten SSA/SST-tutkahanketta voidaan edistää.

Katso ohjelman tarkempi aikataulu tästä linkistä.

Rekisteröidy ilmaiseen tapahtumaan ja tule kuuntelemaan huipputason esityksiä alan johtavilta asiantuntijoilta: https://spaceworkshop.fi 


Online tapaamisiin,

Nestori Fabritius
Business Line Manager,
Space & Industry
nestori.fabritus@da-group.fi
+358 28 0800 923


DA-Group suunnittelee ja valmistaa avaruusteollisuuden sovelluksiin vaativia laite- ja järjestelmäratkaisuja. Toteutamme myös kehityshankkeita tulevaisuuden satelliiteille. DA-Group toimii alihankkijana niin satelliitti- ja laitevalmistajille kuin avaruusorganisaatioille. Tuotantoprosessimme ja -tilamme täyttävät lentävien laitteiden suunnittelun ja valmistuksen vaatimat tiukat standardit, laatumenettelyt ja käytännöt.

Katso DA-Groupin video (1 min.)

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x