Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista


 

06.10.2020

Elektroniikkatyöntekijöiden rekrykoulutus käynnistyi

DA-Groupin Manufacturing-yksikkö on vahvassa kasvussa ja tuotantoon tarvitaan lisää tekijöitä. Kasvuun valmistaudutaan muun muassa rekrykoulutuksella, joka käynnistyi syyskuun lopulla.

Yhteistyössä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ja TE-toimiston kanssa järjestettävään rekrykoulutukseen tuli yli 70 hakemusta. Hakijoista 20 haastateltiin ja seitsemän valittiin koulutukseen.  

– Rekrykoulutuksen kohderyhmänä olivat työttömät ja työttömyysuhan alla olevat. Aikaisemmasta kokemuksesta elektroniikka-alalta oli etua, mutta ennen kaikkea haimme oikean motivaation ja asenteen omaavia tekijöitä, kertoo DA-Groupin Manufacturing-yksikön vetäjä Saila Tapio.

– Itse asiassa hakijoiden joukosta palkkasimme suoraan kaksi kokenutta tehtäviin valmista ammattilaista. Uudet elektroniikkatyöntekijät aloittivat lokakuun alusta DA-Groupin palveluksessa.  

Koulutuksen kautta töihin 

Rekrykoulutus kestää kaksi kuukautta. Alussa on noin kuukauden teoria- ja käytännön harjoittelujakso Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä, jonka jälkeen on vuorossa työssäoppimisjakso Kassimäessä.

Rekrykoulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä DA-Groupin palvelukseen ja myös jatkaa opintojaan myöhemmin oppisopimuksella.

– Järjestimme ennen rekrykoulutuksen hakua infotilaisuuden, jossa kerroimme koulutuksesta ja esittelimme yritystämme. Kiinnostus oli niin suurta, että koronan takia rajoitettu osallistujamäärä tuli nopeasti täyteen, eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet valitettavasti mukaan. Olemme iloisia, että DA-Group ja elektroniikka-ala kiinnostavat.

Lisätietoja:

Saila Tapio
Head of Business Unit, Manufacturing
+358 29 0802 906

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x