Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

27.08.2009

DA-Design Oy ostaa CC Systems Oy:n puolustusteollisuus- ja teollisuusautomaatiotoiminnot ja laajenee Tampereelle

DA-Design Oy ostaa Tampereella sijaitsevan Cross Country Systems Oy:n puolustusteollisuus- ja teollisuusautomaatiotoiminnot liiketoimintakaupalla. Kaupan myötä DA-Design Oy perustaa toimipisteen Tampereelle, jossa kaupan mukana siirtyvä henkilöstö jatkaa vanhoina työtekijöinä. Kaupan kohteena oleva yksikkö on toiminut aikaisemmin Laske Oy:n nimellä CC Systems Oy:n tytäryhtiönä. Laske Oy on perustettu Tampereelle 1992 ja se fuusioitui emoyhtiönsä kanssa vuoden 2008 lopulla.

Liiketoimintakaupan myötä DA-Design Oy kasvaa 50 hengen insinööritoimistoksi ja tähtää myös tulevaisuudessa liiketoiminnan laajentamiseen. Viimeisen neljän vuoden aikana yrityksen liikevaihto on kasvanut keskimäärin 50 % vuosivauhdilla ja yritys ennustaa kuluvanakin vuonna vielä merkittävää kasvua globaalista taantumasta huolimatta.

”Suurempi koko sekä uudet toimitilat luovat yrityksellemme lisää kasvumahdollisuuksia ja avaavat luonnollisen reitin laajentaa yrityksen toimintoja Tampereen seudulle. Liiketoimintakaupan myötä siirtyville asiakkaille pystymme tarjoamaan huomattavasti kokonaisvaltaisempaa suunnittelupalvelua sekä laaja-alaisemman osaamisen.” - toteaa DA-Design Oy:n toimitusjohtaja Sami Kotiniemi.

Vuonna 1991 perustettu CC Systems tarjoaa alansa johtavia tuotteita ja järjestelmäratkaisuja liikkuvien koneiden ohjaukseen ja koneautomaatioon, erityisesti vaativiin olosuhteisiin. Yhtiön suuria asiakkaita ovat mm. John Deere Forestry, Atlas Copco, Bombardier Transportation, Volvo Construction Equipment ja Kalmar Industries. Yritys työllistää Suomessa, Ruotsissa ja Malesiassa yhteensä noin 200 henkilöä. Toiminnot Suomessa aloitettiin marraskuussa 2005 ja merkittävä asema myös Suomen markkinoilla on saavutettu.

 

Lisätietoja

DA-Design Oy            Sami Kotiniemi, Toimitusjohtaja, puh. +358 29 0800 922 

DA-Design Oy            Kauko Helevirta, Myynti – Puolustus ja Teollisuus , puh. +358 29 0800 911  

CC Systems Oy         Pasi Kivimäki, CEO, puh. +358 400 700 348  

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x