Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

03.02.2010

DA-Design Oy ostaa Finnelpro Oy:n koko osakekannan

DA-Design Oy on ostanut Tampereella sijaitsevan Finnelpro Oy:n koko osakekannan 29.1.2010 solmitulla kaupalla. Finnelpro Oy on nyt DA-Design Oy:n 100 % omistama tytäryhtiö, jonka toiminnot tullaan sulauttamaan osaksi emoyhtiötä kuluvan vuoden aikana.

Vuonna 1986 perustettu Finnelpro tarjoaa alansa johtavia järjestelmäratkaisuja teollisuusautomaatioon, lääketeollisuuteen sekä turvakriittisiin sovelluksiin. Yhtiön erikoisosaamista ovat elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelu, sulautetut mittaus- ja tiedonkäsittelyalustat, kamera-elektroniikka, FPGA-suunnittelu, tehoelektroniikka sekä kriittisten järjestelmien Open Source ratkaisut.

"Finnelpron osaaminen tarjoaa yrityksellemme lisää kasvumahdollisuuksia teollisuusautomaation sekä lääketieteensovelluksissa. Nyt toteutettu yrityskauppa on jatkoa Yhtiön aikaisemmin syksyllä 2009 toteuttamalle liiketoimintakaupalle, jossa Yhtiö perusti toimipisteen Tampereelle. Pystymme yhdessä tarjoamaan Finnelpron asiakkaille kokonaisvaltaisempaa suunnittelupalvelua sekä laaja-alaisemman osaamisen. Näen yritysten osaamisen sekä voimavarojen yhdistämisen erittäin hyvänä ratkaisuna molempien yhtiöiden kannalta, koska yhtiöillä ei ole päällekkäisiä hankkeita tai kilpailua. Yhdistyminen tulee näkymään ensisijaisesti kotimaan markkinoilla, jossa voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin." - toteaa DA-Design Oy:n toimitusjohtaja Sami Kotiniemi.

Yritysoston myötä DA-Design Oy kasvaa 70 hengen insinööritoimistoksi ja tähtää myös tulevaisuudessa liiketoimintansa laajentamiseen. Viimeisen viiden vuoden aikana yrityksen liikevaihto on kasvanut keskimäärin 40 % vuosivauhdilla ja yritys ennustaa kuluvana vuonna kasvun olevan aikaisempaa suurempaa.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x