Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

17.09.2012

Tulevaisuuden kilpailu tuo aistit teknologiaan

Teollisuuden Hankintauutisissa DA-Designin liiketoiminnan kehitysjohtaja Kimmo Ylander kertoo näkemyksistään teollisuuden teknologiahaasteista ja –mahdollisuuksista.

– Innovaatisuus tulevaisuudessa merkitsee pitkälle kehitetyn tekniikan ja eri teknologioiden yhdistämistä uudella tavalla eri tuotesovelluksiin ja käyttötarkoituksiin. "Aistillinen" teknologia on vääjäämättä kasvamassa itsestään selväksi osaksi kaikkea teknologiaa. Ylander uskoo DA-Designin osaamisella ja yrityksen 7th Sense –palvelufilosofialla olevan selkeä suunnannäyttäjän rooli langattoman ja aistillisen teknologian kehittämisessä teollisuuden kilpailukyvyn edistämiseksi.

– Sulautetut järjestelmät ovat tuoneet teknologian hyödyntämiseen aivan uusia mahdollisuuksia viimeisen vuosikymmenen aikana. Samalla laitteiden etävalvonnasta, mittaroinnista ja automatisoinnista on tullut lähtökohtaisia tuoteomaisuuksia yhtälailla teollisuus-, kaupunki- kuin kotiympäristöihinkin toteutettavassa laitesuunnittelussa. Nykyään kuluttajatuotteissa käytettävät teknologiaratkaisut lähestyvät teollisuuden huippuvaatimuksia. Ylander näkee kotimaisen teollisuuden suuren menestysmahdollisuuden tässä kehityksessä.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x