Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

11.09.2014

DA-DESIGN LAAJENTAA ELEKTRONIIKKATUOTTEIDEN VALMISTUSTOIMINTAA

Huipputeknologian suunnittelu- ja laiteratkaisujen toimittaja DA-Design laajentaa toimintaansa elektroniikkavalmistuksessa. Forssalainen Oy Nelcomp Ltd. on siirtynyt DA-Design Oy:n 100 % omistamaksi tytäryhtiöksi. Liiketoimintojen yhdistyminen yrityskaupan myötä mahdollistaa jatkossa saumattoman kokonaisratkaisujen tuottamisen asiakkaille elektroniikkalaitteiden suunnittelusta ja testauksesta niiden valmistukseen.

”Yritykset arvostavat kokonaisratkaisuja, joilla varmistetaan tuotteen koko elinkaari ensimmäisestä ideariihestä ylläpitoon. DA-Design pystyy keskitetysti hallitsemaan ja ohjaamaan asiakkaan tuotekehityksen ja valmistuksen yhden luukun periaatteella,” sanoo toimitusjohtaja Sami Kotiniemi. ”Nelcompilla on pitkä kokemus ja hyvä verkosto tuotanto- ja kokoonpanotoimittajana. Myös molempien yritysten sijainti Forssan seudulla tukee kokonaisvaltaista toimintaa.”

Nelcompin johtaja Rainer Rissanen on tyytyväinen järjestelyyn: ”On hienoa jatkaa tiiviimmin jo parin vuosikymmenen mittaista yhteistyötä DA-Designin kanssa. Nelcompin modernit tilat ja tuotantokoneisto yhdistettynä DA-Designin elektroniikkasuunnitteluun varmistavat tuotteiden laadun ja hyvän ylläpidettävyyden. Näin asiakkaamme saavat entistä helpommin laadukkaimpia tuotteita sekä palvelua oman kilpailukykynsä edistämiseksi”. 

DA-Design on lisäksi tehnyt pitkäaikaisen vuokrasopimuksen testauspalveluita tarjoavan forssalaisen Eleforss Oy:n kanssa. Sopimus kattaa Eleforssin testauslaitteiden kokonaisvaltaisen operoinnin ja testauspalveluiden tuottamisen pitkälle tulevaisuuteen.

”DA-Design laajentaa tarjontaansa kokonaisratkaisuilla toimittamalla asiakkaille tuotteita ja valmistuspalveluita, jotka luovat heille selvää kilpailuetua ja mitattavaa hyötyä. Testaus- ja valmistuspalvelujen tuottaminen yhteistyössä Eleforssin ja Nelcompin kanssa on taas yksi konkreettinen askel yhtiömme strategisten tavoitteiden eteenpäin viemisessä,” lisää DA-Designin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi.

LISÄTIETOJA:

Sami Kotiniemi, DA-Design Oy
Toimitusjohtaja
029 0800 922
sami.kotiniemi (at) da-design.fi
Rainer Rissanen, Oy Nelcomp Ltd.
Operatiivinen johtaja
040 511 4353
rainer.rissanen (at) nelcomp.fi

www.da-design.fi

DA-Design Oy on vuonna 1995 perustettu elektroniikkasuunnittelun ja laitevalmistuksen toimija. Palvelemme useita kansainvälisiä teollisuuselektroniikan, puolustusteollisuuden ja tietotekniikan yrityksiä Suomessa sekä avaruusteknologian organisaatioita maailmanlaajuisesti. Toimintamme perusta on asiakkaidemme kilpailukyvyn edistäminen moniteknisillä ratkaisuilla, tuotteilla ja palveluilla. 

Lataa tiedote (PDF)

UUTISOINTIA:

Forssan Lehti 12.9. 

Aamulehti 12.9.

Yrittäjät Häme 12.9.

Space Finland

Talouselämä 32/2014

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x