Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

21.12.2015

DA-GROUP INVESTOI TULEVAISUUTEEN


DA-DESIGN OSTI SANOMA MEDIA FINLAND OY:LTÄ HÄMEEN PAINO OY:N JA SEN OMISTUKSESSA OLEVAN KIINTEISTÖN MAA-ALUEINEEN FORSSASSA.

Huipputeknologian suunnittelu- ja laiteratkaisujen toimittaja DA-Group on tehnyt merkittävän investoinnin toimintansa laajentamiseksi pitkäjänteisesti tulevaisuuteen. Yhtiö osti tänään solmitulla kauppasopimuksella Hämeen Paino Oy:n ja sen kiinteistöt Kassimäessä Forssassa. Hämeen Painossa on painettu mm. Helsingin Sanomia ja yli kaksikymmentä vuotta jatkunut tuotantotoiminta lopetettiin 31.8.2015.


Kauppaan sisältyy 260 000 neliömetrin tontti ja noin 25 000 neliömetrin kiinteistöt. Kiinteistö- ja tuotantotilat mahdollistavat DA-Groupin elektroniikan valmistustuotannon kapasiteetin merkittävän kasvun. Tarve tuotantotilojen laajentamiseen on syntynyt pitkäkestoisten laite- ja toimitussopimusten pohjalta mm. puolustus- ja avaruussektoreilla.

DA-Designin toimitilat Jokioisilla ja tytäryhtiöiden Nelcompin tuotantotilat sekä Eleforssin testaustilat Forssassa yhdistetään uusiin tiloihin. Lisäksi DA-Groupilla on toimipiste Tampereella. Toimitilaratkaisulla varmistetaan yhtiön pitkän tähtäimen kasvutavoitteiden edellytykset.

Lisätietoja:

Sami Kotiniemi
CEO, DA-Design Oy
Tel. +358 29 0800 922
sami.kotiniemi@da-design.fi

Hanna Johde
Sanoma’s Communications
Tel. +358 40 673 8977
hanna.johde@sanoma.com                                            DA-Group on moniteknisten ratkaisujen, palvelujen ja tuotteiden toimittaja. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia huipputeknologian kokonaisratkaisuja asiakkaiden sovelluksiin tuotteiden suorituskyvyn ja liiketoiminnan edistämiseksi. Erityisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektromekaniikka sekä RF- ja mikroaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen sekä elinkaaripalveluihin.

Lue lisää: Forssan Lehti - artikkeli 22.12.2015


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x