Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista


 

02.12.2020

Edistykselliset ratkaisut syntyvät haastamalla

Mullistavia muutoksia on tapahtumassa. Eläminen maapallolla kaupungistuu kovaa vauhtia. Se asettaa uudenlaisia vaatimuksia liikkumisen sujuvuudelle ja turvallisuudelle. Digitalisaatio ja teknologian yleistyminen tuovat mukanaan myös odottamattomia kyberuhkia, joihin on pystyttävä vastaamaan. Ilmasto lämpenee, mikä haastaa vanhat menetelmät muun muassa energiantuotannossa ja liikenteessä. 

Tässä muutamia isosti maalattuja esimerkkejä toimintaympäristöistä, joissa olemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittämässä ratkaisuja. Siksi DA-Groupin Industry-liiketoimintayksikkö on jatkossa DA Advanced Solutions.

- DA-Groupin tehtävänä on tähänkin asti ollut huipputeknologiapalvelujen tarjoaminen tuotekehityksestä tuotteen koko elinkaareen. Nyt tämä osaaminen viedään uudelle tasolle, mikä tarkoittaa, että haastamme itsemme ja asiakkaamme. Emme automaattisesti valitse tuttua ja turvallista vaihtoehtoa, emmekä ota valmiita vastauksia annettuina. Jokainen toimeksianto ansaitsee disruptiivista ajattelua, eli voiko asian ratkaista uudella tavalla, kertoo DA Advanced Solutionsin yksikönjohtaja Peter Hakala.

- Emme päästä ketään helpolla, haastamme itseämme ja asiakkaitamme. Sillä pelkästään vanhaa parantamalla ja tehokkuutta viilaamalla emme pysty ratkaisemaan tulevaisuuden vaateita.

Kaiken toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tunteminen, asiakkaan tarpeet ja etu. DA-Group on olemassa asiakkaita varten ja tehtävänä on yhdessä asiakkaan kanssa löytää ne ratkaisut, jotka aidosti tukevat ja kehittävät heidän liiketoimintaansa.


Lisätietoja:

Peter Hakala
Chief Business Officer,
Advanced Solutions
+358 29 0800 919

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x