Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista


 

10.09.2021

ALIHANKINTA-messut 21. - 23.9.2021

Kohdataan kasvokkain syyskuussa - tervetuloa DA-Groupin osastolle C101. Esittelemme laajan alihankintapalvelujen tarjontamme - tuotekehityksestä ja testauksesta aina elektroniikan ja mekaniikan valmistukseen. DA-Group on täyden palvelun vaativien kokonaisratkaisujen tarjoaja.

Lue lisää

18.08.2021

TRAKO INTERNATIONAL RAILWAY FAIR - 21 - 24.9.2021

DA-Group osallistuu TRAKO-messuille Gdanskissa Puolassa. TRAKO on merkittävin raideteollisuuden tapahtuma, erityisesti Keski- ja Itä-Euroopassa.

Lue lisää

09.08.2021

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -Online-seminaarissa 23.-24.8.2021

Finnish Satellite Workshop (FSW) on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla.

FSW 2021 järjestetään ONLINE-tapahtumana.

Lue lisää

04.08.2021

DA-Group vahvasti mukana EDIDP-hankkeissa

DA-Group osallistuu Euroopan puolustusteollisuuden kehittämisohjelman (European Defence Industry Development Program, EDIDP) kolmeen hankkeeseen. Kansainvälisestä yhteistyöstä saamme merkittävää osaamista, joka tukee entisestään DA-Groupin syvää tietotaitoa teknologiaratkaisussa ja valmistuskyvykkyydessä.

Lue lisää

17.06.2021

Arctic Weather Satellite ja Copernicus Imaging Microwave Radiometer -projektit

DA-Group on voittanut kaksi uutta sopimusta ESA:n ohjelmissa: osana Arctic Weather Satellite -hanketta tuotekehitys ja valmistus instrumenttiin 54 GHz and 325 GHz back-ends ja paikallisoskillaattorit sekä Copernicus Imaging Microwave Radiometer -hankkeeseen radiometrin kalibrointilaitteiden suunnittelu ja valmistus.

Lue lisää

04.06.2021

KOTISIVUMME ON UUDISTETTU

Julkaisimme kesäkuun alussa DA-Groupin uudet internet-sivustot.

Lue lisää

28.05.2021

DA-GROUP OSALLISTUU MESSUTAPAHTUMIIN

Olemme aktiivisesti mukana merkittävissä messutapahtumissa joko virtuaalisesti järjestettynä tai paikan päällä. Katso tilaisuudet ja toivottavasti tavataan!

Lue lisää

10.02.2021

Ministeri Skinnari vieraili DA-Groupissa

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari vieraili DA-Groupissa tänään. Forssan seudulle kohdistuvan vierailun tavoitteena oli kuulostella alueella toimivien vientiyritysten tunnelmia ajankohtaisista asioista ja tavata alueellisia päättäjiä.

Lue lisää

08.01.2021

DA-Group järjestää Naval Mines -webinaarin 13.1.2021

Osallistu webinaariimme koskien Merimiinoituksen roolista nyt ja tulevaisuudessa.
Esittäjät ovat vara-amiraali (evp.) Kari Takanen sekä tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Roope Kotiranta ja Kristian Tornivaara DA-Groupista.

Lue lisää

02.12.2020

Edistykselliset ratkaisut syntyvät haastamalla

Mullistavia muutoksia on tapahtumassa. Eläminen maapallolla kaupungistuu kovaa vauhtia. Se asettaa uudenlaisia vaatimuksia liikkumisen sujuvuudelle ja turvallisuudelle. Digitalisaatio ja teknologian yleistyminen tuovat mukanaan myös odottamattomia kyberuhkia, joihin on pystyttävä vastaamaan. Ilmasto lämpenee, mikä haastaa vanhat menetelmät muun muassa energiantuotannossa ja liikenteessä.

Tässä muutamia isosti maalattuja esimerkkejä toimintaympäristöistä, joissa olemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittämässä ratkaisuja. Siksi DA-Groupin Industry-liiketoimintayksikkö on jatkossa DA Advanced Solutions.

Lue lisää

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x